Mamipara.com predstavlja prvu hercegovačku online platformu za male proizvođače i ponuditelje usluga. Spajanjem lokalne ponude i potražnje, ovaj projekt omogućuje centralizirano online mjesto za lokalne proizvode i usluge. Što je od toga najbolje? To što je potpuno besplatno.

Svjesni trenutne zdravstvene situacije, kao i globalne krize koja treba tek doći na ekonomskom planu, Mamipara želi podnijeti teret svih malih poduzetnika, osoba koje se bave poljoprivredom kroz OPG-ove, kao i svih onih koji individualno kreativnošću osiguravaju svoju egzistenciju.

Domaćim proizvođačima i ponuditeljima usluga omogućen je novi prodajni i marketinški kanal putem kojeg mogu predstaviti i isporučiti svoje proizvode novoj i široj populaciji. Kupcima omogućuje brzu i jednostavnu pretragu te centraliziranu ponudu domaćih brendova i usluga s brzom isporukom.

Na taj način projekt digitalizira cjelokupni kupoprodajni proces te čini domaće proizvode i usluge dostupnijim lokalnoj zajednici što u konačnici, kao ključni cilj, utječe na razvoj malog domaćeg poduzetništva. S obzirom da je misija platforme poticanje i promocija domaće proizvodnje i usluga, kod kupaca će izazvati pozitivan osjećaj jer će i sami biti dio društveno odgovornog projekta putem kojeg direktno mogu podržati domaću proizvodnju.

S obzirom da je Mamipara projekt eroGAG-a, njena najveća vrijednost leži upravo u tome što će, u ovo krizno vrijeme, oni koji se priključe platformi i predstave na najbolji način, mogu dobiti besplatan oglas na društvenim mrežama eroGAG-a koje ukupno broje više od 200.000 pratitelja, i to uglavnom iz Hercegovine.

Naglašavam da je ovo testna faza projekta, koja za sada nudi osnovne informacije i izlist svih ponuditelja i proizvođača, a koja je postavljena kao prijelazno rješenje s obzirom da je u ovim trenucima krize, prijeko potrebna.

Kako funkcionira platforma?

Na najjednostavniji mogući način! Imate svoje proizvode koje trenutno teško možete plasirati na tržište? Pošaljete nam kratke podatke i potencijalni kupci će naći put do Vas. Mamipara nema nikakvu proviziju dogovorene prodaje, sav kontakt između proizvođača i kupca se odvija direktno putem kontakt podataka koje ostavite i bez posrednika.

Kako oglasiti svoje proizvode?

Ukoliko se bavite proizvodnjom, stvaranjem ili nudite usluge, na platformu se možete prijaviti popunjavanjem obrasca ispod. Budite što iscrpniji u svojim odgovorima, jer je u Vašem interesu da se zajednici predstavite u pravom svjetlu, a samim time dobit ćete i priliku za besplatan oglas na eroGAG-u.

Mamipara nudi bazu svih proizvođača na jednom centraliziranom preglednom i dostupnom mjestu i za najveće informatičke laike. Pokaži solidarnost u teškim vremenima, ohrabri svoju zajednicu i iskušaj se u nečem kreativnom. Uradi pravu stvar za svoje društvo, grad i državu.