Zašto Mamipara?

Cilj platforme jest objediniti hercegovačku ponudu i potražnju, kako bi proizvođači i ponuditelji usluga (prvenstveno mali), što lakše pronašli put do kupca te naravno i obrnuto, kupac do kvalitetnog izvora namirnica. Platforma je projekt eroGAG-a koji sa svojom zajednicom, s više od 200.000 pratitelja želi, u ovim izvanrednim okolnostima dati svoj doprinos onima koji su najpogođeniji.

Što Mamiparu razlikuje od drugih platformi?

Mamipara je posvećena mikrolokaciji Hercegovine. Uz to, nudi jedinstvenu mogućnost da se predstavite eroGAG zajednici koju na Facebooku i Instagramu zajedno prati više od 200.000 pratitelja, uglavnom iz Hercegovine. Naše društvene mreže bit će u službi vaših proizvoda. Oglašavat će se profili koji su uredno i iscrpno popunjeni.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se može svatko tko nudi domaće proizvode i usluge, kao što su primjerice: hrana (voće, povrće, kolači, torte, mliječni i mesni proizvodi i slično), piće (alkoholna i bezalkoholna pića poput vina, rakije, domaćih sokova i slično), rukotvorine (nakit, rezbarenje, umjetnički radovi, prerada), modne kreacije i dodaci (obuća, odjeća i slično), preparati za ljepotu i zdravlje (kozmetički proizvodi bazirani na prirodnim sastojcima) te razne usluge. Ključno je da ste vi stvorili proizvod. U razmatranje neće biti uzeti profili koji se bave pretprodajom uvezenih dobara.  PRIJAVITI SE MOŽETE OVDJE!

Tko dostavlja hranu i kako se vrši plaćanje?

Kada na stranici pronađete ono što vam je potrebno i ponuđača na odgovarajućoj lokaciji, daljnje dogovore kao i isporuku dobara i naplatu usuglašavate izravno s njim putem telefona, maila, društvenih mreža ili web stranice dostupne na njihovom papiru.

Koliko se plaća?

Mamipara platforma je u potpunosti besplatna. Radimo na kompleksnijoj platformi koja će nuditi niz drugih mogućnosti, a trenutna je puštena s obzirom na kriznu situaciju u kojoj se nalazimo i pomoć koja je potrebna, kako domaćim proizvođačima i ponuditeljima usluga, tako i samim kupcima. Mamipara ne uzima nikakvu proviziju i isključivo služi da bi direktno povezala prodavača i kupca.

Naziv Mamipara?

Naziv je šaljiva upotreba originalne hercegovačke riječi kojom se dočarava nešto nepotrebno, a privlačno. Kreirano da se uzalud potroši novac. U ovoj situaciju više vrijedi obrnuto! 🙂